Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinde Özge Törer’in sette en sevdiği arkadaşları bakın kimler?

Kuruluş Osman dizisinde Özge Törer’in sette en sevdiği arkadaşları bakın kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Bala hatun karakteri ile çok dikkat çeken Özge Törer, ilk dizisinde müthiş bir kariyer çıkışı sergiledi. Oyuncu kendisine verilen fırsatı da çok iyi değerlendirdi ve geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı.

Özge Törer, başarılı bir şekilde Kuruluş Osman dizisinde tecrübelerini artırmayı sürdürüyor. Hakkında merak edilen soruları yanıtlayan oyuncu, karakterinin başlığını ne kadar çok sevdiğini dile getirdi.

Bala hatunun başlığını evine götürmeyi çok istediğini belirten Özge Törer, “İkinci sezonda yeşil bir başlığı vardı. Bordo bir yüzüğü vardı, gözüm kaldı. Hatta arada bir eve götürdüm ama tekrar geri getirmek zorunda kaldım” açıklamasında bulundu.

Özge Törer, sette en iyi anlaştığı kişinin Didem Balçın olduğunu belirtti. Genç oyuncu, whats app’ta oyuncular arasında sette yaşanan konuların konuşulduğu gruplar bulunduğunu da ifade etti. Oyuncu, “Olan şeyleri konuşuyoruz, dedikodu yok bizde” diye konuştu.

Yıldız Çağrı Atiksoy diziye ikinci sezonda katıldı. Özge Törer, rol arkadaşı ile çok iyi anlaştıklarını ve birlikte eğlendiklerini anlattı. Genç oyuncu, “Bu kadar iyi anlaşabildiğim, eğlenebildiğim sette Yıldız. Bayılıyorum ona çok seviyorum” dedi.

Özge Törer, sete gittiğinde Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte sahnesi olmadığı zamanlarda da çok üzüldüğünü anlattı.