Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Aslan, Lale Devri’nde tartıştığı Tolgahan Sayışman’ın bir sorununa dikkat çekti!

Hatice Aslan, Lale Devri’nde tartıştığı Tolgahan Sayışman’ın bir sorununa dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hatice Aslan, Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli diziyle hayranlarıyla yeniden buluştu. Ancak dizinin ömrü düşük reytingler nedeniyle kısa oldu… Hatice Aslan, 8 bölüm süren dizide Benan karakterine hayat verdi.

Yaz döneminde Cam Tavanlar isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, geçen sezon ise Zümrüdüanka isimli dizide Ülfet karakteri ile yer almıştı. Pandemi dönemine rağmen çalışmaya ve üretmeye devam eden Hatice Aslan, ayrıca Hamlet isimli Gain platformunun 7 bölümlük dizisinde de Nazan karakterini canlandırdı.

Anadolu Leoparı, Benim Kocam Yapmaz gibi sinema filmlerinde de rol alan usta oyuncu, ayrıca İrem Sak’ın hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Modern Kadın isimli dizide de ekibin içinde yer aldı. Oyuncu, 2010 ile 2014 yılları arasında yayınlanan ve 135 bölüm süren Lale Devri dizisindeki rol arkadaşı Tolgahan Sayışman için de dikkat çeken sözler söyledi.

Hatice Aslan, Lale Devri'nde tartıştığı Tolgahan Sayışman'ın bir sorununa dikkat çekti! 7

Lale Devri dizisinde Tolgahan Sayışman ile tartıştığı dönemi bir youtube programında anlatan Hatice Aslan, rol arkadaşının öfke kontrolünün olmadığını ifade etmişti. Aslında oyuncu bu sözleriyle meslektaşının önemli bir sorununun bulunduğunu da belirtmiş oluyor. O dönemde bunu konuşup, sorunları çözdüklerini de belirten Hatice Aslan, bu sözleriyle magazin dünyasının da dikkatini çekti.

Bir kırgınlık olmadığını anlatan Hatice Şendil, insanların çocuklar gibi olduğu zaman her şeyin başkalaştığını, kin, korku ve nefretin onlarda olmadığını ifade etti.

Hatice Aslan, Tolgahan Sayışman ile yeniden çalışabileceklerini de anlattı. Oyuncu, “Tabii ki ben oyuncuyum. Sorduğunuz soru benimle ters. Sadece olanı anlattım” diyerek geçmişte kalan bir anıdan bahsettiğinin altını çizdi.