Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisine başlayan Yıldız Çağrı Atiksoy’un büyük gururu!

Kuruluş Osman dizisine başlayan Yıldız Çağrı Atiksoy’un büyük gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 İzmir doğumlu olan ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, 2004 yılından bu yana sektörde yer alan isimlerden birisi. Bugüne kadar çok başarılı yapımlarda rol alan oyuncu, ikinci sezonun sonlarına doğru Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli fenomen dizide Berrin karakterine hayat veren oyuncu, bu karakter ile de hatırlanıyor. Savaşçı dizisinde da Aslı olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, rol arkadaşı Berk Oktay ile yıllar sonra yeni bir aşk yaşayarak da dikkatleri çekiyor.

Kuruluş Osman dizisine ikinci sezonun sonlarında katılan Yıldız Çağrı Atiksoy, Malhun Hatun karakterine hayat veriyor. Oyuncu, kısa süredir yapımda rol almasına rağmen güçlü performansı ile hem hayranlarını memnun etti hem de ödül kazandı.

By Protokol Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez dağıtılan Avrupa Ödülleri’nde Yıldız Çağrı Atiksoy, yılın kadın dizi oyuncusu olarak ödüllendirildi.

Ünlü oyuncu ödül töreninde büyük mutluluk yaşadı. Kameralara konuşan oyuncu, “Heyecanlıyız. Dizimiz ödül aldı. Ekip arkadaşlarım gelemedi, onlar adına ben geldim. Temsilen buradayım” diye konuştu.

Bu tür geceleri özlediğini de dile getiren oyuncu, çekimlerin de yoğun şekilde devam ettiğini anlattı. Kuruluş Osman dizisi önümüzdeki haftalarda üçüncü sezona başlayacak. Şu anda ekip çalışmalarına devam ediyor ama henüz 3. sezon yayın tarihi henüz netleşmedi.