Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili yayın planını İsmail Hacıoğlu deşifre etti!

Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili yayın planını İsmail Hacıoğlu deşifre etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – İsmail Hacıoğlu, yeni sezonda Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak. Geçen sezon Zümrüdüanka ile yine aynı kanalda olan oyuncu, yeni sezonda da Mahkum isimli Fox TV dizisine başlayacak.

Onur Tuna ve Seray Kaya ile birlikte başrolde yer alacak olan İsmail Hacıoğlu’nun çok sürpriz bir karakteri canlandırması bekleniyor. Bir savcının hafızasını kısa süre kaybetmesi ve kendisine gelmesinin ardından da idam ile yargılanan bir mahkum olduğunu öğrenmesi ve suçsuzluğunu ispatlama çabası dizinin hikayesi olarak öne çıkıyor.

İsmail Hacıoğlu bir alışveriş merkezinde yeni bir sürpriz yapacağını açıkladı. Kasım ayını işaret eden oyuncu, “Kasım ayında güzel bir sürprizimiz olacak” diye konuştu. Televizyona bir dizi yapacağını belirten oyuncu, Mahkum ile ilgili gelen teklifi kabul ettiğini de böylece açıklamış oldu.

Fox TV’nin elinde 11 dizi olmasına rağmen, haftanın 7 gününe bunları nasıl dağıtacağı tartışma konusu olmuştu… Bu dizilerden 7’si için yayın günü belli oldu. Ancak Elkızı, Elbet Bir Gün, Mahkum ve İmkansız isimli diziler için diğer yapımların final yapması beklenecek.

İsmail Hacıoğlu da Kasım ayında dizisinin yayına gireceğini belirtti. Bu sözler aslında Fox TV’nin stratejik bakış açısını da gösteriyor.

Kanal yönetimi anlaşılan bazı dizilerinin düşük performans nedeniyle elenebileceği değerlendirmesi yapıyor.

Şebnem Bozoklu, Elbet Bir Gün isimli dizisinin Ekim sonunda yayında olacağını söylemişti. Şimdi de İsmail Hacıoğlu Kasım ayını işaret ediyor.

Bu sözlerden kanal yönetiminin dizi ekiplerine muhtemel yayına başlama tarihleri vermiş gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Fox TV’nin yayın planında şu anda haftanın 7 günü için bir dizi var. Oyuncuların da ifadelerine bakılınca Fox TV bazı yapımların bu süreçte elenebileceğini ve yeni yapımların Ekim sonu Kasım ayı gibi başlayabileceğini öngörüyor olabilir.