Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin ‘Selcan Hatun’u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor…

Kuruluş Osman dizisinin ‘Selcan Hatun’u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl mayıs ayında avukat Can Aydın ile nikah masasına oturan oyuncu Didem Balçın, Nisan ayında oğlu Alican’ı dünyaya getirmişti.

Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın hamileyken de dizide rol almıştı. Ünlü oyuncu hamile olduğunda duygularını sosyal medyada şu sözlerle anlatmıştı. Huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz; isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize.”

Kuruluş Osman dizisinin 'Selcan Hatun'u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor... 10

Karnı burnunda dizide oynamaya devam eden Didem Balçın, Şubat ayında Selcen Hatun’un obadan ayrılma hikayesi ile diziye veda etmişti. Çiçeği burnunda anne, şu sıralar anneliğin tadını çıkarıyor. İnstagram hesabında da oğluyla geçirdiği keyifli vakitleri ve komik hallerini takipçileri ile paylaşıyor.

Kuruluş Osman dizisinin 'Selcan Hatun'u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor... 11

Sosyal medyada bebeğinin yüzünü göstermemeye özen gösteren güzel oyuncu, oğlunun minik ayaklarını paylaştığı bir fotoğrafın altına, ‘Ayaklar küçük olabilir ama bırakacağı iz çok büyük, Peki sizce hangi fotoğrafta suratıma daha çok iz bırakmış olabilir’ yazarak takipçilerinden de yorum istedi.

Kuruluş Osman dizisinin 'Selcan Hatun'u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor... 12

Kuruluş Osman dizisinin 'Selcan Hatun'u Didem Balçın anneliğin tadını çıkarıyor... 13