Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı rekorlara doymuyor! Önünde kimse duramıyor!

Sen Çal Kapımı rekorlara doymuyor! Önünde kimse duramıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin olay yaratan dizisi Sen Çal Kapımı’nın karşısında kimse duramıyor. İkinci sezonuyla ekrana gelen dizi hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında başarıdan başarıya koşuyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Temmuz Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı dizi hakkında sosyal medyada gün boyunca yapılan paylaşım sayısı tam 1 milyon 228 bin 190 oldu. Her hafta hakkında yapılan paylaşım sayısı 1 milyonun altına düşmeyen dizi reytinglerde de çok iyi sonuç elde etti.

Sen Çal Kapımı Total’de ikinci sırada yer aldı. Görünen o ki finale doğru ilerleyen Sen Çal Kapımı dizisinin önüne, son bölüme kadar kimse geçemeyecek.

Sen Çal Kapımı rekorlara doymuyor! Önünde kimse duramıyor! 7

Yaz sezonunun en şanssız yapımlarından Cam Tavanlar da dün gecenin bir başka dizisiydi. Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 12 bin 185 oldu. Dizi reytinglerde ise Total’de 16. sırada yer aldı.

Dün akşam TRT 1’in yeni dizisi Dünya Hali’nin ilk bölümü de yayınlandı. Başrollerinde Pelin Abay ve Caner Şahin’in yer aldığı absürt komedi dizi izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Dizinin ilk bölümünde sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 1.623 oldu. Dizi, reytinglerde ise Total’de altıncı olarak Cam Tavanlar’ın önüne geçti.