Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ile Sadakatsiz birincilikleri paylaştı! Masumiyet’in reytingi değişmedi, Doğduğun Ev Kaderindir umutsuz vaka!

Kuruluş Osman ile Sadakatsiz birincilikleri paylaştı! Masumiyet’in reytingi değişmedi, Doğduğun Ev Kaderindir umutsuz vaka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba rekabetinde öne çıkan iki diziden bahsetmek yanlış olmayacaktır. Kuruluş Osman atv ekranında ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Temmuz ayının başına kadar dizinin sürmesi planlanıyor. Bu noktada yaz arası kısa mı olacak yoksa dizi yeni sezona biraz geç mi başlayacak, bu da merak konusu. Dün akşamın reyting sonuçları geldi.

Kuruluş Osman dizisi yine çok iyi reytingler elde ederek hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde birincilikler elde etti. AB’de ikinci olan dizi için geçtiğimiz haftaların bir tekrarı gibiydi. Sadakatsiz dizisi de AB kategorisinde yine günü ilk sırada tamamlamayı başardı. Kanal D dizisi tüm kişiler ve ABC1’de ise rakibinin ardından ikinci sırada bulunuyor.

Çarşamba akşamlarının iyi sonuçlar alabilen bir diğer dizisi ise Masumiyet. Fox TV ekranında yayınlanan dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Ancak izleyiciden yeterince ilgi görmediği de değerlendiriliyor. Reyting sonuçları yapımın devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Geçen haftaya benzer oranlar geldi. Bakalım Fox TV nasıl bir karar verecek. Tüm kişilerde 13. sırada yer alan Masumiyet, AB’de günü 4. ve ABC1’de ise 7. sırada tamamlayabildi.

Benim Adım Melek, TRT1 ekranında yayınlanıyor ve finale 2 bölüm kaldı… Aynı şekilde gelecek hafta final yapacak olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de düşen reytingleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Final yolundaki her iki dizinin de reytinglerde umut vermediğini söyleyebiliriz. Doğduğun Ev Kaderindir tüm kişilerde 14. olurken, AB’de 12. ve ABC1’de ise 11. durumda.

Benim Adım Melek ise tüm kişilerde 16. sırada ve AB ile ABC1’de ise 15. olabildi.