Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender’le Çiçek diyor!

Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender’le Çiçek diyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Final yapmaya hazırlanan Alev Alev dizisinin 26. bölümünün ön izlemesi yayınlandı. 28. bölümde final yapmaya hazırlanan dizi sona yaklaşırken izleyiciler Çiçek ve İskender’in mutluluğunu görmek istiyor.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Üç kadının hikayesi olarak karşımıza çıkan Alev Alev, başarılı hikayesine rağmen reytinglerde istediği sonucu alamadı ve 28’inci bölümünde yayınına son verilmesine karar verildi. Dizinin 26. bölümünde Güneş büyük bir korkuyla koşarak annesine, babasını gördüğünü söylüyor. Cemre, Çelebi’nin hayatta olduğuna dair gazetecilere açıklama yapıyor. Çelebi’nin gizlenmek için girdiği kılık herkesi şaşırtırken Ozan ile karşı karşıya geldiği anda nefesler tutuluyor. Çelebi, Ozan’a silahını doğrulturken duyulan patlama sesi korku dolu anlara neden oluyor.

Sona yaklaşan Alev Alev’de heyecan dorukta. Ancak heyecan kadar aşk sahneleri de izleyicinin aklını başından alıyor. Özellikle de İskender’le Çiçek’in arasındaki aşk. İzleyiciler yaptıkları yorumlarda İskender ve Çiçek arasında bir öpücük sahnesi olmasını, çiftin mutluluğa ulaşmasını istiyor. Bu sonuçta en önemli pay İskender’i canlandıran Berker Güven’le Çiçek’e hayat veren Hazar Ergüçlü arasındaki güçlü uyum. İzleyicilerin Çiçek ve İskender aşkıyla ilgili yorumlardan bazıları şöyle:

Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender'le Çiçek diyor! 10

Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender'le Çiçek diyor! 11Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender'le Çiçek diyor! 12 Alev Alev finale gidiyor! İzleyici ille de İskender'le Çiçek diyor! 13

Çiçek ve İskender arasındaki aşk, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Instagram’da #çiçder hashtag’iyle yapılan paylaşımlar, İskender’deki bu büyük değişimin izleyiciler üzerindeki etkisini ortaya koyuyor. Nitekim geçen hafta yapılan Somera’nın yaptığı sosyal medyadaki paylaşımlara göre haftanın en popüler çifti sıralamasında Çiçek ve İskender 322.664 paylaşımla üçüncü sırada yer almıştı.