Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman seti maskesiz hava sahası!

Kuruluş Osman seti maskesiz hava sahası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin 2 önemli ismi, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti. Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul’dan bu yana hikayenin içinde bulunuyor.

Bilindiği üzere Riva’da büyük bir platoda çekimleri devam eden Kuruluş Osman dizisinde açık havada yapılan çekimler nedeniyle oyuncular daha az risk ile karşı karşıya… Kapalı ortam sahnelerinin olmadığı dizide Didem Balçın’ın paylaşımı dikkat çekti.

Selcan Hatun olarak ikinci sezonda birkaç bölüm izleyicinin karşısında olamayacağını röportajında söyleyen oyuncu, sosyal medyada ise setten pozunu yayınladı.

“Maskesiz hava sahası” notu ile koronavirüs konusunda rahat olduğunu gösteren oyuncu, senaryo çalışmaya devam ediyor. Dizinin setinde yoğun bir önlem alındığı ve korona konusunda herkesin çok dikkatli olduğu da yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından açıklanmıştı.

Kuruluş Osman seti maskesiz hava sahası! 8

Diziye ikinci sezonda katılan isimlerden birisi de Seçkin Özdemir. Son 1 yıl içinde önce Sevgili Geçmiş, ardından Hizmetçiler ve şimdi de Kuruluş Osman’da farklı karakterlerle ekranda yer alan ünlü oyuncu, yeni karakterini takipçilerinin beğenisine sundu.

Flatyos isimli karakteri canlandıran Özdemir, farklı imajıyla da takipçilerinden ilgi görüyor.

Kuruluş Osman seti maskesiz hava sahası! 9