Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Destan’dan sonra Bir Zamanlar Çukurova’da da aynı sorun çıktı!

Kuruluş Osman ve Destan’dan sonra Bir Zamanlar Çukurova’da da aynı sorun çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan dizilerden Destan ve Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film’den yapılan duyuruda her iki sette de koronavirüs vakalarının bulunduğu bildirildi. Bu iki dizinin yeni bölümleri Ocak ayının 3. haftasında ekrana gelebilecek.

Koronavirüs vakalarının setlerde çalışmaları olumsuz etkilediği birçok dizinin çekimlerinin yapılamadığı bilgisi de gelmeye devam ediyor. Koronavirüs sorunu ile yüzleşen bir başka dizisi ise yine atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Adana’da çekimleri devam eden dizinin dördüncü sezonu başarılı şekilde devam ediyor. Değişen hikayeye büyük katkı yapan İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş, dördüncü sezondan itibaren dizide yer almaktalar…

Her iki oyuncunun da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Testleri pozitif çıkan dizide daha önce de yönetmen Murat Saraçoğlu temaslı olduğu için karantinaya girmek durumunda kalmıştı.

Yapımcı Timur Savcı’nın Adana ziyaretinde koronavirüse yakalanması ve Murat Saraçoğlu ile de görüşmeleri ile yönetmenin temaslı hale gelmesi dizi setinin durmasına yol açtı.

İbrahim Çelikkol ile birlikte Erkan Bektaş’ın testlerinin pozitif çıkması nedeniyle çekimlere devam edilemiyor. Ayrıca Hilal Altınbilek’in de temaslı olduğu için yine karantinada olduğu bilgisi ortaya çıktı.