Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman zirveye kuruldu, Sadakatsiz müthiş başladı! Çarşamba reytingleri sil baştan!

Kuruluş Osman zirveye kuruldu, Sadakatsiz müthiş başladı! Çarşamba reytingleri sil baştan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının asıl sahibinin Kuruluş Osman dizisi olduğu, geçen sezon biliniyordu.28.bölümü ile atv ekranında yeniden başlayan dizi, bıraktığı noktadan devam ediyor. İkinci sezonu hem hikayesi yeniden düzenlenen, yeni karakterleri ile bomba gibi bir başlangıç yapan Kuruluş Osman, reytinglerde de tüm rakiplerini geride bıraktı.

atv’nin sevilen dizisi, 8-10 arası reyting oranları tutturdu ve güçlü bir geri dönüş ile, ikinci sezonuna çok iyi başladı. Tüm kategorilerde birinci olan dizi, zirvenin sahibinin kendisi olduğunu da bir kez daha ilan etti.

Sadakatsiz dizisi ise Kanal D ekranında büyük bir sürprize imzasını attı. İlk bölümü yayınlanan dizinin açılışı çok iyiydi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizi, reyting sonuçları ile Sen Çal Kapımı’nı bile geride bırakmayı başardı.

Sadakatsiz, 6-7 arası reyting oranları tutturdu ve tüm kategorilerde Kuruluş Osman’dan sonra ikincilik elde etti.

Üçüncü en çok izlenen dizi olan Sen Çal Kapımı, reytinglerini bu iki yapıma kaptırmışa benziyor. Fox TV’nin romantik komedi dizisi, 5’li reyting oranlarına razı gelmek durumunda kaldı.

tv8’de yayınlanan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir, 4’lü reyting oranları ile günün en çok izlenen dördüncü dizisi olabildi…

TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek ise büyük bir reyting düşüşü ile, ikinci sezonda elde ettiği kazanımları geri verdi. Hikayesi çok güçlenen, akıcı bölümleri ile izleyicileri ekrana adeta esir eden Benim Adım Melek, 3’lü reyting oranlarına rağmen, hak ettiğinden daha düşük konumda bulunuyor.

İşte 7 Ekim Çarşamba akşamı ilk 10 program listesi: