Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek, bu reytingleri hiç hak etmiyor!

Benim Adım Melek, bu reytingleri hiç hak etmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezona öyle güçlü başladı ki, hikaye hızlı akıyor ve ilk sezondaki en büyük eleştiri konusu ortadan kalkmış… Seyit Ali’nin hala kızı Melek’in hastalığını öğrenmemesi durumu da nihayet son buldu.

TRT12 ekranlarının Çarşamba akşamı ağlatan dizisi Benim Adım Melek’te Nehir Erdoğan öyle başarılı bir performans sergiliyor ki, izleyici ekranda onu gördüğü anda gözyaşı dökmeye hazır durumda bulunuyor.

Kutsi’nin naifliği, Raiba Soytürk ve Mustafa Mert Koç’un uyumlu halleri, Mehmet Çevik’in izleyicileri kahreden halleri dizinin en can alıcı noktalarını oluşturuyor.

İyi bir hikayeye sahip olan dizide, senaristler her ne kadar bazı olayları fazla abartma ve uzatmak gibi hatalar yapsa da, ikinci sezonun çok iyi gittiği de bir gerçek…

Benim Adım Melek’te oyunculuk performansları öne çıkıyor ve bu noktada ekip, karakter – oyuncu bazında çok iyi oluşturulmuş. Kötüler gerçekten kötü olarak izleyiciye yansıyor. İyiler de gerçekten iyi olarak izleyici tarafından kabul görüyor. Bu durum da Eylül başında başlayan dizinin ikinci sezonunda reytinglerin yükseliş göstermesi ile karşılık bulmuştu.

Ancak 7 Ekim çarşamba akşamı bu durum değişti. Reytingler bir hayli düştü. Yani, Benim Adım Melek dizisi aslında 3’lü reyting oranlarını hak eden bir dizi değil. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin gelişi ile birlikte Çarşamba akşamlarının en az izlenen dizisi konumuna düşen TRT1 yapımı, umarız önümüzdeki haftalarda hak ettiği reytingleri elde edebilir.

Zira, dizinin hayranları uzun süreli bir yapım olması konusunda sosyal medyada TRT1’e mesaj üstüne mesaj atmayı sürdürüyor.