Ana sayfa Dizi Haberleri Şok şok şok! Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde fena tokat yedi!

Şok şok şok! Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde fena tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Temmuz ayında başlayan ve bugüne kadar çok güçlü reytinglerle yoluna devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümünün elde ettiği reyting sonuçları büyük bir şok oldu… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumu ve enerjilerinin diziyi Kuruluş Osman ve Sadakatsiz karşısında ayakta tutamadığı net bir şekilde ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisi, bir ara sezonun en iyi reytinglerini alan yapım konumuydaydı… Ayrıca youtube’da yayınlanan fragmanları her hafta 15-20 milyon arasında izlenme elde ediyordu ki, bu durum artık normal bir hal almıştı. Böyle bir başarıyı bugüne kadar hiçbir dizinin elde edemediğini de hatırlatılım.

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümünün reytingleri büyük bir düşüşün işaretlerini veriyor. İzleyici güçlü diziler ortaya çıkınca ilk romantik komedilerden vazgeçer diye bir düşünce vardı. Bunun çok da yanlış olmadığı bir kez daha ortaya çıktı.

Totalde 4.8, AB’de 5,11 ve ABC1’de 5,45 reytingler alan Sen Çal Kapımı, geçen haftalara göre sert bir düşüş yaşamış oldu. Dizi bu sonuçlarda kalabilir ise mutlaka devam edecektir. Ancak daha fazla düşüş yaşanır ise sıkıntıların da ortaya çıkacağı net!

Sen Çal Kapımı, Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi konumundan bir anda en çok izlenen 3. dizisi konumuna düştü. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri, Fox TV’nin eğlenceli dizisini geçmeyi başardı.

İşte 7 Ekim Çarşamba günü ilk 10 program listesi:

Şok şok şok! Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde fena tokat yedi! 4