Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim olmadı ama İrem Helvacıoğlu yeni dizisini çoktan buldu!

Seni Çok Bekledim olmadı ama İrem Helvacıoğlu yeni dizisini çoktan buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakterinden önce neredeyse oyunculuğu bırakmayı düşünen bir noktaydı. Tam da böyle bir dönemde Nefes karakteri gelince mesleğinde bir anda parladı… Oyuncunun yeni projesi de herkes tarafından heyecanla bekleniyordu.

Star TV ekranında 13. bölümü ile final yapan Seni Çok Bekledim’de karar kılan oyuncu, bu dizi ile hayralarının beklentisini karşılayamadı. Özcan Deniz ile başrolde yer aldığı dizisi pek de ilgi görmeyen İrem Helvacıoğlu, bu defteri artık kapattı. Ünlü oyuncu şimdi yeni bir yolda ilerliyor. Yeni projesini bulan Helvacıoğlu bu sefer başrolde genç ve yetenekli bir erkek partner ile yoluna devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İrem Helvacıoğlu, ARC Yapım ile anlaştı. Polisiye bir dizi olan Baş Belası ile yeniden ekranlara dönme hazırlığı yapan oyuncunun partneri ise bomba bir isim.

Kuruluş Osman dizisinden önceki rolleri kısa süren ve bir ara oyunculuğa ara vermeyi bile düşünen Seçkin Özdemir, atv dizisiyle birlikte bir anda parlamıştı. Dizide Flatyos karakterine hayat veren oyuncu, şimdi yeni dizi Baş Belası’na hazırlanıyor.

Seni Çok Bekledim olmadı ama İrem Helvacıoğlu yeni dizisini çoktan buldu! 4

Gelen kulis bilgileri İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in yeni dizide buluştuklarını anlatıyor.

Murat Onbul’un yöneteceği diziyi 3 kişi yazıyor; Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli.