Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ı bırakan Ragıp Savaş bir başka atv dizisine geçti!

Kuruluş Osman’ı bırakan Ragıp Savaş bir başka atv dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990’lı yıllardan bu yana dizilerde görmekte olduğumuz oyunculardan birisi de Ragıp Savaş… Etkili performansları ile bilinen ve karakter yaratma konusunda da ustalık sergileyen Ragıp Savaş, bugüne kadar birçok projede başrolde yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Fuat karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, 2017 yılında yer aldığı İsimsizler dizisinden sona bir süre setlere ara verdi. 2019 yılında Kuruluş Osman dizisinde Dündar Bey karakteri ile yer alan ünlü oyuncu, diziye 2021 yılının Nisan ayında veda etti.

Kuruluş Osman sonrasında bir süre dinlenme fırsatı bulan oyuncu yeni sezon için yine bir atv dizisiyle anlaştı. Kuruluş Osman’ın ardından aynı ekranda bu sefer Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alacak olan oyuncu, bu hafta ekip ile birlikte sete çıkacak.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı diziye bu sezon birçok önemli isim katıldı. Uğur Yücel, Levent Ülgen ve Nurseli İdiz dikkat çeken önemli isimler oldu. Bu isimlere ayrıca Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun ve Hazım Körmükçü de eklendi…

Ragıp Savaş’ın da yedinci sezonunda ekranda yer alacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yenilenen kadrosu ve hikayesi ile yine milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyacak.