Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rekabette tüm dengeleri sarsacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rekabette tüm dengeleri sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel  – atv ekranlarında istikrarlı bir gidişat izleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son yılların en çok öne çıkan yapımlarından birisi olmayı hak etti. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi çok sevildi.

Hızır Çakırbeyli karakteri ile bir kez daha fenomen olan Oktay Kaynarca ve rol arkadaşları, 6 sezon istikrarlı bir dönem yaşadı. Milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan dizinin yedinci sezonu da çok iddialı geliyor. Dizinin setinde çalışmalar başlayacak ve yakında 200. bölüm de ekrandaki yerini alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonda geri dönüşü biraz farklı olacak. Hikayede önemli bir değişim göreceksiniz. Karakterlerin ağırlık merkezinde de değişimler olacak. Uğur Yücel ve Levent Ülgen gibi iki önemli ismin transfer edilmesi yedinci sezonun çok farklı olaylarla geçeceğini anlatmaya yetiyor.

Hem senaristler hem yapım ekibi hem de oyuncular yeni dönemin heyecanını yaşıyor. atv yönetimi de büyük önem verdiği dizinin ekibi ile olan tüm sorunları çözdü. Ekim ayının sonlarında 200. bölümün yayınlanması da bekleniyor.

Diziye katılan yeni oyuncular oldukça dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Onur Tan’ın başarıyla yönetmenlik yaptığı atv dizisinde yeni bir döneme hazır olun.

Yeni sezonun diğer yeni oyuncuları; Nurseli İdiz, Eren Vurdem, Burcu Binici, Servet Pandur, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun ve Hazım Körmükçü…

Bu isimlere bakıldığında bile ne kadar etkili bir hikaye ve kurgu ile izleyicinin karşısına çıkacağını görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı’nın düşüş yaşadığı, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de öne çıkmaya çalıştığı bir Salı rekabeti izliyoruz.

Ancak tüm denklem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geri dönüşü ile kesin halini alacak. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği dizinin dönüşü diğer yapımlar için sıkıntılı bir süreç başlatabilir.

Birinciliklere aday olması beklenen atv dizisi ile TRT1 ve Fox TV dizilerinin yarışı salı rekabetini de çok sert bir hale getirecek.