Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Gündüz Bey’i Emre Basalak’ın oyunculuğa başlamasının çok ilginç hikayesi!

Kuruluş Osman’ın Gündüz Bey’i Emre Basalak’ın oyunculuğa başlamasının çok ilginç hikayesi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını Bozdağ Film’in üstlendiği, Atv ekranlarında üçüncü sezonuna giren “Kuruluş Osman” dizisinin sevilen oyuncusu Emre Basalak, Bozdağ Film Youtube kanalında sosyal medyadan gelen sorularınızı yanıtladı.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman dizisinde Emre Basalak; Osman Gazi’nin ağabeyi, Ertuğrul Gazi’nin en büyük oğlu ve Ayşe Hatun’un kocası olan Gündüz Bey karakterini canlandırıyor.

Kuruluş Osman’ın Gündüz Bey’i Emre Basalak’ın oyunculuğa başlamasının çok ilginç hikayesi! 7
Hayranlarından pek çok soru alan Emre Basalak’ın en zorlandığı soru “Kendinizle ilgili kimsenin bilmediği ve ilk kez duyacağımız bir şey söyleyin desek, ne olurdu?” oldu. Uzunca bir süre düşünen Emre Basalak, kimsenin bilmediği oyunculuğa başlama hikayesini anlattı.

“Ben ilk tiyatroya, aslında bağlama kursu diyerek başladım. Fakat bağlama kursunda herkes benden 20 yaş büyük olunca ve sadece erkek vardı sınıfta. Ve ben çok sıkıldım teneffüse kadar, sonra kapıdan benim yaşıtım gençler geçiyordu. Arada gittim, gençlerin nereye gittiklerini sordum. Onlar tiyatro kursuna gidiyorlar cevabını alınca benim kaydı bağlamadan tiyatroya kaydırır çevirir misiniz dedim. Ben asıl öyle başladım tiyatroculuğa.”