Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın kardeş dizisi atv ekranına bomba gibi geliyor

Kuruluş Osman’ın kardeş dizisi atv ekranına bomba gibi geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 3 sezon süren Hercai dizisindeki müthiş performansı ile göz doldurdu. Dünyanın birçok ülkesinde hayrana sahip olan ünlü oyuncu, yeni sezonda ekrana Destan isimli diziyle gelecek.

atv ekranlarında yayınlanacak olan dönem dizisini hayranlar heyecanla bekliyor. Akkız isimli karaktere hayat verecek olan Ebru Şahin, bir süredir rolü için eğitimler alıyor. Sekizinci yüzyılda geçen hikayede sakat Han oğlu Batuga ile Akkız’ın destansı aşkı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Batuga rolünü çok güçlü adaylar arasından sıyrılarak elde eden isim Edip Tepeli oldu… Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer olarak izlediğimiz oyuncu, bu rol ile kariyerinde çok ciddi bir sıçrama yapabilir.

Ebru Şahin hayranları ise Hercai dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncunun yeni karakterini çok merak ediyor. Diziyle ilgili beklenen en önemli gelişme çekimlerin başlama tarihiydi. Gelen bilgiler dizinin hafta içi sete çıkacağı ve çekimlerin başlayacağına işaret ediyor.

Orta Asya’da geçecek hikayeye uygun bir ortam oluşturulması için yoğun bir çaba harcanıyor. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ, yeni dizi için de büyük bir prodüksiyona imza atacak.

atv ekranında Kuruluş Osman dizisine bir kardeş dizi geliyor ve Bozdağ Film adına da yeni proje yeni bir sınav anlamı taşıyor..

Dizi ekibinin ön çekimler yaparak ciddi bir eğitimden geçtiği de kulislere yansıyan bilgiler oldu… Destan dizisi heyecanı önümüzdeki günlerde çekimlerin başlaması ile birlikte daha da çok artacak.