Ana sayfa Dizi Fragmanları Günü değişen Yalancı’dan tüyleri diken diken edecek yeni bölüm!

Günü değişen Yalancı’dan tüyleri diken diken edecek yeni bölüm!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanırken salıya alınan Show TV dizisi, Yalancı dizisinin reytingleri çok parlak değil. Ancak yeni gününde şansı daha yüksek. Yeni bölüm tanıtımı sosyal medyada paylaşılan Yalancı’da izleyiciyi tüyleri diken diken edecek bir sahne bekliyor.

The Liar isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin yer aldığı Yalancı dizisi yedinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümü 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak.

Yalancı’nın yedinci bölümünün tanıtımı sosyal medyada paylaşıldı. Tanıtımda Salih Bademci’nin oyunculukta resmen “döktürdüğü” dikkat çekiyor. Salih Bademci’nin canlandırdığı Mehmet Emir geçmişiyle ilgili itirafta bulunarak Deniz’in eline de koz veriyor.

Salih Bademci, itiraf sahnesinde oyunculuktaki performansıyla adeta izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor. Dolayısıyla yeni gününde yayınlanacak olan Yalancı’yı izleyecekleri müthiş bir bölüm bekliyor.

Başladığı günden bu yana reytingleri kötü giden Yalancı dizisinin yayın gününün değiştiği açıklanmıştı. Dizi, çok güçlü adayların olduğu cuma akşamları yayınlanırken salıya alınmıştı.

Bu durum aslında Yalancı için bir fırsat. Salı gecesi her ne kadar Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi çok güçlü rakipler olsa da cumaya göre biraz daha şansın yüksek olduğu bir gün. Dolayısıyla Yalancı dizisi bu fırsattan yararlanırsa reytinglerini biraz yükseltebilir ve final kararını erteleyebilir.

Günü değişen Yalancı'dan tüyleri diken diken edecek yeni bölüm! 7

Yalancı’nın yeni bölümü 7 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek. Yalancı’nın yeni bölümünde şunlar olacak:

Görkem’in Deniz’i uyardığı tanıtımda Mehmet Emir, Doruk’un öğretmenine yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Deniz ise bu yemeği engellemek için Hilal’le konuşuyor. Yasemin, Deniz’e kendini affettirmeye çalışırken Murat’ın “Bir ipucu buldum” sözleri merak uyandırıyor. Deniz’in salonunda Mehmet Emir’in yemeğe davet ettiği Hilal’in bulunması ise izleyenleri şok ediyor.