Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı bitti ama Dilan Çiçek Deniz’in diğer projesi kariyeri için daha önemli!

Kusursuz Kiracı bitti ama Dilan Çiçek Deniz’in diğer projesi kariyeri için daha önemli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni sezonun ilk yayınlanan dizilerinden olan Kusursuz Kiracı, beklenen büyük etkiyi yapamadı. Serkay Tütüncü ile birlikte Dilan Çiçek Deniz’i başrolde izledik. Gözlerin üzerine çevrildiği Dilan Çiçek Deniz, çok heyecanlı ve farklı bir hikayenin parçası olmasına rağmen bu dizide aradığını bulamadı.

Kusursuz Kiracı dizisinin 6 bölüm ekranda kalması ve yeterli reytingleri alamaması büyük hayal kırıklığı yarattı. Dilan Çiçek Deniz ise projeden sonra İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile aşk dolu anlar yaşıyor. Bu anlarda da zaman zaman kameralar onları çekiyor.

Oyuncu, final yapan dizisinin ardından kendisine gelen yeni projelerle ilgili değerlendirme aşamasında bulunuyor. İkilinin arasındaki aşkın da iyi gittiği görüntülerden de anlaşılıyor.

Dilan Çiçek Deniz, “İyiyiz, yoğunum, her şey çok güzel gidiyor. Çok mutlu ediyor bizi” diye konuştu. Bilindiği üzere Dilan Çiçek Deniz, tiyatro sahnesinde Amadeus isimli oyunla yer alıyor. Selçuk Yöntem ile Tansu Biçer ile birlikte aynı sahneyi paylaşarak da önemli bir sahne deneyimi elde etti.

Tiyatro deneyimi her oyuncu için büyük önem taşıyor. Dilan Çiçek Deniz de sahnede, izleyici karşısında olmanın büyüleyici deneyimi ile kariyerinde önemli bir adım attı ve kendisini geliştirme noktasında da çok özel bir fırsat bulmuş oldu.

Oyuncu, “Bazı işler okuyorum” diyerek de kendisine projeler geldiğini ve henüz bunları değerlendirme aşamasında olduğunu ve gününün büyük bölümünü de sosyal medyada geçirdiğini ifade etti.

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlara eskisi kadar dikkat etmediğinden bahseden oyuncu, artık daha rahat olmak istediğini ve belirli bir güzellik algısını da kırmak istediğini anlattı.