Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı sadece Türkiye’de değil, Arap ülkelerinde de büyük ilgi gördü!

Kusursuz Kiracı sadece Türkiye’de değil, Arap ülkelerinde de büyük ilgi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya başlanan Kusursuz Kiracı dizisinin gizemli hikayesi ve korku öğlerei taşıyan sahneleri bir hayli dikkat çekmişti. 30 Ağustos’ta başlayan dizinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisi bulunuyor. Dizinin heyecan dolu yeni bölümleri beklenirken, dizinin Türkiye sınırlarını çoktan aştığı da ortaya çıktı.

Arap dijital platformu Shahid’de yayınlanmaya başlanan Kusursuz Kiracı dizisinin, birçok ülkeyi etkilediği ortaya çıktı. Twitter üzerinde yorumlarda bulunan Arap izleyiciler de diziyle ilgili çok olumlu yorumlarda bulunuyor.

Kusursuz Kiracı sadece Türkiye'de değil, Arap ülkelerinde de büyük ilgi gördü! 32

Fox TV’nin yeni sezonda iyi reytingler beklediği Kusursuz Kiracı dizisi gizem dolu hikayesi, etkileyici oyuncu kadrosu ve ilgiyi artıran çekim teknikleri ile Türk izleyicilerde çok olumlu düşünceler oluşturdu. Benzer durumun Arapça olarak twitter’da paylaşım yapan birçok dizi hayranında da yaşandığı gözlemleniyor.

Kusursuz Kiracı dizisinin kaliteli bir yapım olduğunu belirten Arap izleyiciler, dizinin yeni bölümlerini heyecanla beklediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Bazı izleyiciler ise Arapça dublaj konusunda sıkıntı olduğuna yönelik çeşitli yorumlarda bulunuyor.

Kusursuz Kiracı sadece Türkiye'de değil, Arap ülkelerinde de büyük ilgi gördü! 33

Kusursuz Kiracı dizisinin başrol oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü’nün Arap izleyiciler tarafından yakından tanınmasını da sağlayacak olan Kusursuz Kiracı dizisinin yurt dışında başarılı olması konusunda beklentiler çok yüksek.

Arap izleyicilere dijital platform üzerinden ulaşmaya başlayan Kusursuz Kiracı dizisinin önümüzdeki dönemde birçok ülkede yayınlanması noktasında önemli gelişmeler bekleniyor.

Dizinin 6 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı da yine büyük ilgi çekti. Korku öğelerinin de içinde bulunması, gizemli sahneler ile artan ilginin dizinin reytinglerine de olumlu yansıması bekleniyor.