Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı başarısından sonra Aslıhan Güner birçok teklif alıyor!

Kuzey Yıldızı başarısından sonra Aslıhan Güner birçok teklif alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, geçen sezon Kuzey Yıldızı dizisi ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinde izlediğimiz oyuncu, düşük gelen reytingler nedeniyle yapımın yayından kaldırılması ile büyük bir şanssızlık yaşadı.

Ünlü oyuncu şu sıralarda hem dinleniyor hem de kendisine gelen yeni projeleri değerlendiriyor. Kocası Mert Kılıç ile birlikte doğum günü kutlamasına katılan oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Oyuncu, iki sezon Ordu’da dizi çekiminde yer aldıktan sonra Kars’a giderek orada da yine bir başka sette bulunmuştu. Bu süreçte kocası Mert Kılıç’tan uzakta kalan oyuncu, şimdilerde İstanbul’da normal yaşamına dönmüş olmaktan dolayı çok mutlu.

Oyuncu, “Dinlenme dönemindeyim. Mutluyum, keyifliyim. Sevdiklerimle vakit geçiriyorum. İstanbul’da olmak da güzel. Uzun süredir şehir dışında olduğum için özlemişim” diye konuştu.

Yeni proje konusuyla ilgili acele etmeyeceği ve gelen projeleri iyi değerlendireceği ortaya çıkan Aslıhan Güner, bugüne kadar oynadığından daha farklı bir rol teklifi bekliyor.

Çok aceleci olmayan ve kendisine güzel hisler verecek projeler bekleyen oyuncu, şu an için bir anlaşma yapmış değil. Ancak yakın bir zaman için de güzel bir işte ünlü oyuncuyu hayranları yeniden görme fırsatı bulacak gibi gözüküyor.