Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı bitecek ama hemen yeni diziye başlayacak!

Kuzey Yıldızı bitecek ama hemen yeni diziye başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin elindeki tüm dizileri tek tek bitirme kararlılığı sürüyor. Arıza ve Ramo dizileri artık yok… Şimdi sırada Alev Alev var… Bu dizinin de 3 bölüm sonra yanından kaldırılması beklentileri arttı.

Show TV’nin elindeki bir diğer dizi olan Kuzey Yıldızı da sona doğru adım adım ilerliyor. Ordu’da çekimleri yapılan dizide Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisi başrolleri paylaşıyor. İkili gayet iyi bir uyum ve enerji yakaladı. Kuzey Yıldızı dizisinin de bu noktaya kadar gelmesinde iki başrol oyuncusunun payı büyük.

Dizinin perde arkasındaki bir başka gücü ise yönetmen Ersoy Güler… Hikayenin iyi sonuçlar alması ve şimdiye kadar 60 bölüm yayınlanmasında emekleri çok… Ünlü yönetmen 68. bölümde final yapması beklenen Kuzey Yıldızı’nın hemen ardından yeni işini buldu.

Kuzey Yıldızı bitecek ama hemen yeni diziye başlayacak! 7

Haziran ortasında diziye veda edecek olan Ersoy Güler, Süreç Film tarafından hazırlıkları devam eden Show TV’nin yeni sezondaki yeni bir dizi için çalışmalara başlayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu dizinin de Marmaris’te çekileceği ortaya çıktı.