Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in oyuncusu Burak Sergen’den son haber! Entübe edildi!

Sadakatsiz’in oyuncusu Burak Sergen’den son haber! Entübe edildi!

tarafından zk zk

Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncusu usta isim Burak Sergen, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Oyuncunun durumunun ağırlaşması ile hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Hastanede tedavisi süren oyuncudan gelen haberler hayranlarını da üzüyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı dizinin setinde, Burak Sergen’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından herkese yeniden test yapıldı.

Dizinin yapımcısı Med Yapım, sette Burak Sergen ile birlikte Melis Sezen’in de koronavirüse yakalandığını açıkladı. Resmi hesaptan yapılan paylaşımda “Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir” açıklaması yapılmıştı.

Burak Sergen’den son bir haber daha geldi. Oyuncunun yoğun bakıma alındığı ve daha iyi nefes alabilmesi için entübe edildiği öğrenildi.

Geçen hafta pazartesi günü hızlıca hastaneye kaldırılan Sergen’e korona teşhisi konulmuş, solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakıma alınmıştı.

Ünlü oyuncunun oğlu Cansın’ın da virüse yakalandığı kısa bir süre önce öğrenildi. Bu arada son gelen haberlere göre, Sergen’in entübe edildiği açıklandı.