Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisi iyi güzel de sanki kısır döngüye girmiş gibi!

Kuzey Yıldızı dizisi iyi güzel de sanki kısır döngüye girmiş gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde fazla naz seyirci kaçırtır! Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi başarılı performansı ile yoluna devam ediyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rollerindeki başarısı, ekibin doğallığı ve yan karakterlerin de ilgi görmesi Kuzey Yıldızı dizisini reytinglerde yukarılara taşımıştı.

Ancak dizide fazla naz aşık usandırır sözünün bir karşılığı var. Zira, Yıldız ile Kuzey’in sürekli didişmesi ve birbirlerine karşı tavırları ekran başında gülümsetse de izleyiciler her hafta aynı şeyin tekrar ediyor olmasından da rahatsızlık duymakta.

Dizinin 25. bölüm fragmanında Yıldız’ı uyaran Nahide “Fazla naz aşık usandırır” diyor. Dizinin sıkı takipçileri ise bu sözü biraz değiştirip senaristlere göndermede bulunuyor. “Fazla naz izleyici kaçırtır.”

Dizide artık Yıldız ve Kuzey arasında farklı bir boyuta geçme ihtiyacı kendini gösteriyor. Senaryo ekibi her ne kadar karşıtlıktan beslenip, didişmelerle yapımı renkli hale getirse de artık birbiri ile benzer sahnelerin sıklaşması da ekran başındaki izleyicilerin dikkatinin diziden kaçmasına sebep oluyor.

Bu görüşü destekleyen reyting sonuçları da 7 Mart tarihindeki yayın ile ortaya çıktı. Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı’nın tüm kategorilerde geçerek en çok izlenen dizi olmayı başardı.Bunun senaristler için de bir uyarı olması şart.

İşte Kuzey Yıldızı dizisinin 25.bölüm fragmanı: