Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde reyting yükseltme taktiği için adım atıldı!

Kuzey Yıldızı dizisinde reyting yükseltme taktiği için adım atıldı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı son dönemde reytingleri ciddi şekilde gerileyen, izleyicilerin atv ekranındaki Kardeşlerim ve TRT1’deki Gönül Dağı dizilerine kaymaya başladıkları görülüyor. Dizinin yeniden ilgi çekmesi için hikayede çok sert adımlar atılması gerekiyordu. Bu adımlardan birisi Kuzey karakterinin ölüm kalım savaşı vermesi ile ekrana yansıyacağı görülüyor. Ancak diziden başrol oyuncusu İsmail Demirci’nin ayrılacağına yönelik bir durum yok. Bu senaryoda heyecanı yükseltmek için Kuzey karakterinin yaşadığı acılı anlar olarak hafızalarda kalacaktır ama başrol oyuncusunun ayrılması beklenmiyor…

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 56. bölümünde; yeni bir hayata başlamak için adım atan Kuzey, şimdi ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Sevenlerinin elinden dua etmekten başka hiçbir şey gelmez. Yıldız’ın acısı ise herkesten daha büyüktür. Hem yirmi yıldır yolunu gözlediği aşkı ellerinden kaymak üzeredir, hem de buna kendisinin sebep olduğunu düşünmektedir.

Elinden gelse, eski hayatlarına kaldıkları yerden devam edecek, onu başka bir iş için zorlamayacaktır ama artık her şey kaderin elindedir. Yıldız’ın da buna razı olmaktan başka şansı yoktur. Yalnızca Kuzey için parlayan Yıldız, bir yıl bile sürmeyen vuslatı mı beklemiştir bunca yıl?

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.