Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde iki önemli karakterin durumu kritik!

Arka Sokaklar dizisinde iki önemli karakterin durumu kritik!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 15. sezonu ile yine büyük başarılar kazanmakta olan dizinin hikayesinde aksiyon bitmiyor… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar’da 582 bölüm geride kaldı… Şimdi de dizinin yeni bölümünden 2 fragman yayınlandı ve heyecanın çok yüksek olacağı gösterildi. Hem Selin hem de Zeliş karakterlerinin yeni bölümde başı büyük derde girecek.

26 Mart Cuma günü Arka Sokaklar dizisinin 583. bölümünü izleyeceksiniz. Peki neler olacak? Tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Hem yayınlanan iki fragman hem de ayrıntılar şöyle: Ekip, Giray’ın kaçırdığı Selin’i bulmak için seferber oluyor!

Selin kayıp olması başta Mesut olmak üzere ekibi korkutuyor. Kaybolduğu sırada etraftaki gizli kameralarda neler olduğuna bakan ekibimiz, izledikleri görüntülerle büyük şok yaşarlar. Selin, Giray’ı kovalamaktadır. Selin’i bulmak için harekete geçen ekip, Giray’dan gelen bir video ile şoke olurlar.

Videoda Selin, ilacın etkisiyle sersem gibidir. Giray, herkesi öldürdüğü yöntem olan poşeti Selin’in başından geçirmektedir. Ekip arkadaşları bu görüntüleri acı içinde izlerler. Mesut ise, bilgisayardan geçip Giray’ı öldürecek kadar öfke doludur.

Hüsnü’ye büyük şok!

Ekip, Selin’i kaçıran sapık seri katil Giray’ı bulmak için annesi Nevbahar’ın evine gider. Nevbahar, ekip ile işbirliği yapmaz. Bunun üzerine hem Nevbahar’a, hem de avukatına tutuklama emri çıkartılır. Mesut da, Halis’i yakalamış Giray’ın yerini bulmak için onu sorgulamaktadır. İşler istedikleri gibi gitmez ve harekete geçen ekip avukatı tutuklar. Nevbahar ise, kolay kolay teslim olmaz.

Ekip ile adamları çatışmaya başlar. Bu sırada Nevbahar, yerde bulduğu bir silahı Hüsnü’ye doğrultur. Hüsnü fark eder ve ondan önce davranarak onu vurur. Giray, annesini öldüren Hüsnü’ye karşı intikam yemini eder. Zeliş’i ağına düşürerek Hüsnü’ye gerekli acıyı yaşatacağını düşünür.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!