Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı yönetmeninin yeni dizisi belli oldu! İçimizden Biri’nin ilk oyuncusu Gizem Güneş!

Kuzey Yıldızı yönetmeninin yeni dizisi belli oldu! İçimizden Biri’nin ilk oyuncusu Gizem Güneş!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk, cumartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi biter bitmez yönetmeni Ersoy Güler’in yeni yapımı ortaya çıktı bile.

İlk bölümünden bu yana Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini başarıyla yöneten Ersoy Güler’in yöneteceği yeni dizi açıklandı. Yine Show TV’de yayınlanacağ açıklanan dizinin adının İçimizden Biri olduğu belirtildi.

Uzun süredir Karadeniz’de çekimlerini gerçekleştiren yönetmen bu kez yeni dizisi için setini Ege’ye taşıyor. Bir yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak olan İçimizden Biri dizisinin hikayesi Ege’de geçiyor.

Dizide rol alan isimlerden ilki açıklandı. Genç oyuncu Gizem Güneş, dizide Havva karakteri olarak karşımıza çıkacak. Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini canlandırmış ve yine Ersoy Güler’le birlikte çalışmıştı.

Kuzey Yıldızı yönetmeninin yeni dizisi belli oldu! İçimizden Biri'nin ilk oyuncusu Gizem Güneş! 7

1995 yılında doğan Gizem Güneş, üniversitede Fransızca Öğretmenliği okudu. İlk oyunculuk deneyimini Binbir Gece dizisiyle gerçekleştirdi. Gizem Güneş daha sonra Her Şey Yolunda Merkez, İçimdeki Fırtına, Kanatsız Kuşlar ve 4N1K İlk Aşk dizilerinde yer aldı. Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini canlandırıyordu.

İçimizden Biri dizisinin erkek karakteri ise İrlandalı Adam olacak. Adam’ı kimin canlandıracağı henüz belli değil.

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak.