Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu ekranda oyunculuğuyla, fotolarda güzelliğiyle konuşturuyor! Sevda Erginci’den dikkat çeken poz!

Nur Fettahoğlu ekranda oyunculuğuyla, fotolarda güzelliğiyle konuşturuyor! Sevda Erginci’den dikkat çeken poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü isim Nur Fettahoğlu ve Sevda Erginci, ikisi de rol aldıkları yapımlardaki oyunculukları ile ön plana çıkan isimler. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşıyorlar. Ancak sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarını mutlu ediyorlar.

Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu’daki unutulmaz rollerinden birisi olan Peyker ile birlikte Muhteşem Yüzyıl dizisinde de yine hafızalara kazınacak bir rolle ekrandaydı. Mahidevran Hatun olarak hala hatıralarda yer ediyor oyuncu.

Şimdilerde Star TV’nin dikkat çeken dizisi Kağıt Ev’de oynuyor. Geçtiğimiz günlerde ise Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisine konuk oyuncu olduğu iki bölümdeki rolü ile çok konuşulmuştu.

Oyunculuğuyla övgü toplayan bir isim Nur Fettahoğlu. Eşi Levend Veziroğlu’ndan da kısa bir süre önce sessiz sedasız ayrıldı. Kızı Elisa ile pozlarını zaman zaman instagram’dan yayınlıyor.

Fettahoğlu, oyunculuğunun yanısıra güzelliği ile de hayranlarından övgü alan bir isim. Aşağıdaki fotoğrafı da Hürriyet gazetesine verdiği röportaj için çekilen bir pozu. Oyuncunun bu pozu da büyük beğeni topladı…

Nur Fettahoğlu ekranda oyunculuğuyla, fotolarda güzelliğiyle konuşturuyor! Sevda Erginci'den dikkat çeken poz! 8

Sevda Erginci ise şu sıralar Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterine hayat veriyor. TRT1’de yayınlanan diziden ayrılacağı da kısa bir süre önce ortaya çıktı. Hikayesi biten karakteri nedeniyle dizide de son kez görünecek bu hafta.

Erginci’nin bir sonraki projesi de merakla bekleniyor. Oyuncu, kariyerinde sağlam ama sessiz adımlarla ilerlemekte. Yasak Elma’da oynadığı Zeynep karakteri ile bir çıkış yakalayan Erginci, ardından ekran ömrü kısa süren Sevgili Geçmiş dizisinde rol almıştı.

Oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu ile yeniden gündeme geldi ve Elele dergisine de kapak kızı oldu. O dergi için çekilen pozlarından birisini de instagram sayfasından paylaştı. Dönem kıyafetleri içinde görmeye alıştığımız oyuncunun bu modern hali, hayranlarının da beğenisini kazandı…

Nur Fettahoğlu ekranda oyunculuğuyla, fotolarda güzelliğiyle konuşturuyor! Sevda Erginci'den dikkat çeken poz! 9