Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’ndan erken ayrılan Zeynep Kankonde, yeni dizisinde bambaşka birisine dönüştü!

Kuzey Yıldızı’ndan erken ayrılan Zeynep Kankonde, yeni dizisinde bambaşka birisine dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisi son iki sezonda çok başarılı işlere imzasını atan bir yapım oldu. Ordu’da çekilen dizide Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisi başrolde buluşmuştu. Dizi geçtiğimiz haftalarda final yaparak hayranlarına veda etti. Dizide Pembe karakterinde ise Zeynep Kankonde’yi izleyiciler bir hayli beğenmişti.

Pembe karakteri dizinin neşesiydi ve izleyiciler onun sahnelerini büyük bir heyecan ile beklerdi. Zeynep Kankonde de karakteri o kadar başarılı canlandırdı ki, izleyicilerin aklında Pembe’nin komik halleri kaldı.

Ancak Zeynep Kankonde, kızının rahatsızlığı nedeniyle Kuzey Yıldıız dizisinden erken ayrılmak durumunda kalmıştı. Finalden çok önce yapıma veda eden Kankonde, şimdilerde ise yeni dizisiyle dikkatleri çekecek.

Fox TV ekranında 18 Haziran Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam isimli yeni romantik komedi dizisinde Zeynep Kankonde’yi de göreceksiniz. Ancak bu sefer oyuncu güldüren değil, düşündüren bir karakter ile geliyor.

Kuzey Yıldızı'ndan erken ayrılan Zeynep Kankonde, yeni dizisinde bambaşka birisine döndü! 1

Burcu Özberk’in hayat verdiği Esra karakterinin annesi olarak izleyeceğimiz Kankonde, yeni rolü için yeni bir imaj da yaptı. Oyuncunun Saçlarındaki değişim dikkatleri çekti.

Burcu Özberk’in yanı sıra başrolde; İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel de bulunuyor. Dizinin kadrosunda ayrıca; Günay Karacaoğlu, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Murat Karasu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimleri de izleyeceksiniz.

İşte Aşkın Tarifi dizisinin 1. bölümünden 4. fragman: