Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, Maraşlı dizisiyle büyük aşama kaydetti, hayranları mest oldu!

Burak Deniz, Maraşlı dizisiyle büyük aşama kaydetti, hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinde Celal karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Deniz, Alina Boz ile çok iyi bir uyum sağladı. Gizemli bir karaktere hayat veren Burak Deniz, oyunculukta ne kadar iyi bir noktada olduğunu da her hafta hayranlarına gösteriyor.

Maraşlı dizisinin 22. bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyiciler yine Burak Deniz’e hayran kaldı. Birbirinden zor sahnelerde, aksiyonu bol anlarda çok iyi performans gösteren oyuncu, karizmasıyla da oldukça beğeni topluyor.

Karakterin duygularını çok başarılı şekilde aktaran, aksiyon sahnelerinde fiziğinin de avantajıyla çok seri hareket eden, izleyiciye canlandırdığı kişi olduğuna ikna eden bir performans ile karşı karşıyayız. Burak Deniz, Maraşlı gibi çok zorlu bir dizide çok başarılı bir performans ortaya koyarak kariyerinde çok iyi noktalara geldi.

Burak Deniz, Maraşlı dizisiyle büyük aşama kaydetti, hayranları mest oldu! 22

Sosyal medyada da Burak Deniz’e yönelik övgü dolu ifadelerle binlerce paylaşım yapılıyor. Burak Deniz, 4 finaline 4 bölüm kalan Maraşlı dizisinin ardından İtalya’ya gidecek. Ferzan Özpetek’in çekeceği Cahil Periler isimli dizide rol alacak olan oyuncu, böylece uluslararası bir yapımda kendini gösterme fırsatı bulacak.

Burak Deniz’in İtalya’ya gidişi nedeniyle de Maraşlı dizisinin finaliyle ilgili düzenleme yapılmıştı.