Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner ışıltısı Bodrum’u sardı!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner ışıltısı Bodrum’u sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, çok başarılı bir iki sezon geçirdiği Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteri ile akıllara yerleşti. Karadeniz kadını rolünde harika bir performans ortaya koyan oyuncu, hayranlarını da adeta mest etmişti.

2 sezon boyunca Ordu ile İstanbul arasında mekik dokuyan, 2013 yılında evlendiği eşi Mert Kılıç’tan bir süre ayrı kalmak durumunda da kalan oyuncu, şimdilerde tatilin keyfini çıkartıyor.

Haziran ayında erkene alınan final ile sona eren Kuzey Yıldızı dizisi akıllarda hoş bir seda olarak kaldı. Aslıhan Güner ise ışıltısını daha da parlattığı dizi ile yine geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

Sosyal medya pozlarıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, şimdilerde ışıltısını Bodrum’dan yayıyor. Oyuncu tatil pozlarıyla da dikkat çekiyor ve güzelliği ile hayranlarını büyülüyor.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra Aslıhan Güner ışıltısı Bodrum'u sardı! 8

Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncu, bronzlaşmış teniyle de dikkat çekti.

Kısa sürede 170 binden fazla beğeni toplayan oyuncu, Bodrum tatilinde bir hayli keyifli. Hayranlarının “Çok güzelsin, yine harikasın” gibi iltifatları ise yorumlara yansıyor.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra Aslıhan Güner ışıltısı Bodrum'u sardı! 9

Oyuncunun diziden sonra değişen tarzı ve yeni imajı da büyük dikkat çekti. Kızıl saçlar gitti yerine ise kendi normal saç rengi geldi..

Aslıhan Güner, sosyal medyayı da etkili kullanan bir isim ve hem fotoğraf hem de videolar paylaşarak hayranlarından övgüler almayı sürdürüyor.