Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın erken sezon finali, Kalk Gidelim dizisinin işine yaradı!

Kuzey Yıldızı’nın erken sezon finali, Kalk Gidelim dizisinin işine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuzey Yıldızı dizisinin 29. bölüm itibariyle ani bir kararla sezon finali yapmasının ardından ekranda gülmek isteyenler için önemli bir alternatif ortadan kalkmıştı.İşte bu durumu fırsata çevirmeye çalışan Kalk Gidelim dizi ekibi, yaz boyunca devam edeceklerini daha güçlü bir şekilde hayranlarına hatırlatmaya başladı.

Kalk Gidelim dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularda, dizinin güldürmeye ve eğlendirmeye devam edeceği mesajları verildi. Her Cumartesi saat 20.00’de TRT1 ekranında yayınlanmakta olan dizi, Kuzey Yıldızı’nın yayında olmadığı bu dönemi iyi değerlendirmeyi ve eğlenmek isteyen izleyicileri kendisine çekmeyi hedefliyor.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Hayrettin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin çekimlerine 2 hafta önce yeniden başlanmıştı.

Muğla’nın Yeşilyurt köyünde gerçekleştirilmekte olan çekimlerde oyuncuların da karantina günleri sonrasında yeniden buluşmanın keyfi ile yoğun bir şekilde çalıştıkları belirtiliyor.

Dizinin sosyal medya hesaplarından, “Duyduk duymadık demeyin! Ekranların en doğal dizisi #KalkGidelim bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sizlerle olmaya devam edecek” mesajları yayınlanıyor.