Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin uluslararası büyük başarısı!

Kuzey Yıldızı dizisinin uluslararası büyük başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkeye satışına devam ediliyor. Bir Karadeniz hikayesi olması, dramdan daha çok komedi özelliklerini taşıması nedeniyle Kuzey Yıldızı dizisinin yurt dışında nasıl bir ilgi göreceği merak ediliyordu.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı, Latin Amerika’da birçok ülkeye satıldı ve önemli bir başarı elde edildi.

Eccho Rights firması Kuzey Yıldızı dizisinin 10 ülkeye satışı konusunda anlaşma sağladı. O ülkeler şöyle: Guatemala, El Salvador, Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Kosta Rika, Ekvador, Peru, Paraguay ve Bolivya.

Son dönemde özellikle Yaralı Kuşlar ve Yemin dizileri Latin Amerika ülkelerinde çok iyi performans sergiliyor. Kuzey Yıldızı dizisinin de bunlara katılması çok önemli bir gelişme olarak duyuruldu. Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi, 28. ve 29. bölümlerinin reytingleri düşük gelince erken sezon finali kararı alınmıştı. Dizi, Eylül ayında yeni bölümleri ile geri dönecek.