Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninin yeni dizisine, Ramo ve Çukur’dan iki sürpriz transfer!

Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninin yeni dizisine, Ramo ve Çukur’dan iki sürpriz transfer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, iki hafta önce ekrana veda etmişti. Dizinin yayınlanan son bölümünün finalinde, Gizem Güneş’in hayat verdiği Feride’nin senaryo yazdığı görülmekteydi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin senaryosunu bitiren Feride, İçimizden Biri isimli bir dizi yazmaya başlamıştı.

Aslında dizideki bu hikaye, gerçekti ve sonrasında bu durum ortaya çıktı. Kuzey Yıldızı’nın senaryosunu, aynı zamanda yönetmenliğini yapan Ersoy Güler yazıyordu.

Ersoy Güler, İçimizden Biri isimli bir başka hikayesini yine Show TV için çekmeye hazırlanıyor şu sıralarda. Gizem Güneş de dizide rol alacak isimler arasında.

Bu arada diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bazı isimlerin de katıldığı bilgisi geldi kısa bir süre önce. Bu isimlerden birisi usta oyuncu Mustafa Avkıran. Oyuncu, en son Çukur dizisinde Cengiz Erdenet karakterine hayat vermişti.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninin yeni dizisine, Ramo ve Çukur'dan iki sürpriz transfer! 8

İçimizden Biri dizisine katılan bir diğer isim ise Ramo dizisinden. En son Ramo’da Silahtar karakterine hayat veren usta isim Renan Bilek de İçimizden Biri’nin kadrosuna dahil olan son isim oldu.

Merakla beklenen İçimizden Biri dizinin çekimlerinin Marmaris’te gerçekleştirileceği ve Temmuz sonunda çekimlere başlanması bekleniyor.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninin yeni dizisine, Ramo ve Çukur'dan iki sürpriz transfer! 9