Ana sayfa Dizi Haberleri Nalan’la ilgili gerçeğe kimse inanamadı! Camdaki Kız dizisi izleyiciye büyük bir ters köşe yaptı!

Nalan’la ilgili gerçeğe kimse inanamadı! Camdaki Kız dizisi izleyiciye büyük bir ters köşe yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, sezona sonradan başlasa da ekranın en dikkat çeken yapımları arasına girmeyi başardı. Bu sezon 3 iddialı dizinin yapımcısı olan OGM Pictures imzalı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından uyarlanan dizilere Camdaki Kız da eklenmişti.

Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı’nın ardından, Camdaki Kız da yine Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan derlediği kitaplarından alıntılanmakta.

Burcu Biricik’in Kırmızı Oda’da oynadığı Boncuk karakterinin ardından Camdaki Kız ile Nalan karakterine hayat verdiği dizi, izleyenlerin Perşembe akşamları merakla beklediği yapımlar arasına girdi.

Dizide Nalan’ın annesi Feride’ye hayat veren Nur Sürer, izleyenleri her hafta ekran başında adeta sinir eden tavırlarıyla akılları da karıştırıyordu.

Sakladığı bazı sırlar olduğu anlaşılmaktaydı ama Nalan’a bu kadar katı davranmasının nedeni tam olarak anlaşılamıyordu. Sonunda hafta içinde yayınlanan 7. bölümle birlikte bu sır da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

En büyük şoku ise Nalan’ın aslında kim olduğunun ortaya çıkmasıyla yaşadı izleyenler. Dizinin son bölümünde Feride, bir süredir hayalinde gördüğü kızını gördü tekrar. Rahatsızlandığında hastaneye götürdükleri o günü hatırladı.

Nalan'la ilgili gerçeğe kimse inanamadı! Camdaki Kız dizisi izleyiciye büyük bir ters köşe yaptı! 8

Sema’nın hastanede hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla büyük şok yaşayan aile, onun ölümüyle de büyük bir acı yaşamışlardı. Nalan, kızları değil, torunlarıydı!

Kızını koruyamadığını düşünen Feride, Nalan’ı korumak için çok sert bir tavır sergilemekteydi. Yaşadığı travma sonucunda Nalan üzerinde büyük baskı kuran Feride’nin neden böyle davrandığı da bu sahnelerle biraz daha ortaya çıkmış oldu.

Bir başka kafaları karıştıran durum ise Sema’nın kimden hamile kaldığı? Tacize uğradığı düşüncesini akla getiren bazı intibalar olsa da netleşmedi. Nalan’ın babası kim? Bu soru henüz muallakta…

Nalan'la ilgili gerçeğe kimse inanamadı! Camdaki Kız dizisi izleyiciye büyük bir ters köşe yaptı! 9

Bu olaydan sonra dünyası kararan ve bambaşka bir insana dönüşen Feride, artık torunu Nalan’ın namusunu korumak ve dünyanın tüm tehlikelerinden uzak tutmak üzere and içmiş acımasız bir kadına dönüşmüştür.

Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.