Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Feray başrol seçimi, atv dizisine çok olumlu dönüş getirdi!

Leyla Feray başrol seçimi, atv dizisine çok olumlu dönüş getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi olan Mariage Contract’ın yerli versiyonu olarak yakında atv ekranında İkimizin Sırrı isimli diziyi izleyeceğiz. Leyla Feray başrol kadın oyuncusu olarak hikayede yerini aldı. Aras Aydın ile partner olan oyuncu, daha ilk fragman yayınlanınca bile çok iyi bir seçim olduğunu herkese gösterdi. En azından hayranları bu şekilde düşünüyor.

Bestemsu Özdemir’in de ikinci kadın başrol olarak hikayesinde yer aldığı İkimizin Sırrı isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Dizinin güçlü bir kadın hikayesi olarak izleyicilerle buluşması bekleniyor. Fragmanı yayınlanan diziye yönelik izleyici tepkileri de bir hayli iyi geldi…

Özellikle de Leyla Feray’ın iyi bir başrol tercihi olduğuna yönelik yorumları sosyal medyada görebilirsiniz. En son Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Gevher Hatun karakterine hayat veren Feray, bu sefer bambaşka bir rolde bulunuyor. Dizinin fragmanına bırakılan yorumlarda, “Leyla Feray ne güzel kadın. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık” ifadelerine yer verildi. Dizi hayranları İkimizin Sırrı’nın heyecanla beklediklerini de belirtiyor.

Leyla Feray başrol seçimi, atv dizisine çok olumlu dönüş getirdi! 8

Kadına karşı şiddet ve tacizin durdurulmasına yönelik olarak misyon yüklenen dizilere özellikle kadın izleyicilerin ayrı bir ilgisi oluyor. Masumiyet isimli Fox TV dizisinde de bu durumu görmüştük.

Kaçan bir kadın ve peşindeki adamlar ikimizin Sırrı dizisinin ilk fragmanından yansıyan detay oldu. Bu da izleyicilerde kadına şiddet meselesinin öne çıkartılacağı bir hikayenin geldiği intibası uyandırdı. Ancak Güney Kore yapımı olan Marriage Contract’ın farklı bir teması var. Orijinal hikaye şöyle; kocasını bir trafik kazası sonucunda kaybeden bir kadın, çocuğunu tek başına büyütmek için büyük bir mücadele verir. Fakat beyninde bir tümör olduğunu öğrenir. Daha sonra bir adamla tanışır ve kızı ile kendisinin geleceğini tekrardan düşünmeye başlar.

Leyla Feray başrol seçimi, atv dizisine çok olumlu dönüş getirdi! 9

Aras Aydın’ın bu dizide başrol olması da birçok dizi hayranını mutlu etti. Oyuncu genellikle ikinci erkek başrol olarak projelerde görünüyordu. Örneğin 2019 yılındaki Canevim dizisinde benzer bir konumdaydı.

Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisinin uyumunu da hayranlar büyük bir merak içinde bekliyor.