Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun dizisinde dördüncü bir kriz daha yaşandığı ortaya çıktı!

Leyla ile Mecnun dizisinde dördüncü bir kriz daha yaşandığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunda yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinin geri dönüşü hiç de kolay olmayacak… Çekimleri önceki hafta başlayan ve ilk fragmanı da yayınlanan dizide krizler üst üste geldi.

Onur Ünlü’nün ekibi toparlamak için yaptığı çalışmalar sırasında ilk olarak Cengiz Bozkurt’un ikna edilmesi çok zor oldu. Bu ilk kriz olarak çekimler öncesine yansıyan sorunların ilkiydi. Ancak Cengiz Bozkurt ikna edildi ve kriz çözüldü.

Ardından Aksakallı karakterindeki Köksal Engür’ün de yeniden diziye dönmesi konusunda çıkan kriz güçlükle çözüldü ve oyuncunun yeni dönemde de yer alması sağlandı…

Ardından ise Leyla karakterine hayat veren Deniz Işın’ın başka bir dijital projede yer alması nedeniyle kriz çıktığı ve başrolün değişme ihtimali konuşuldu. Ancak bu üçüncü kriz de aşıldı ve Deniz Işın rolüne devam etti.

Dördüncü kriz ise gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi ile ortaya çıktı. Leyla ile Mecnun dizisinin 10 yıl önce yapılan çekimlerinde Erdal Bakkal için kullanılan mekanın mahkemelik olması nedeniyle dizi ekibi bu yapıyı kullanamadı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de sorunu çözemediği ve farklı bir yeri dizi ekibine tahsis ederek problemin çözüldüğü ortaya çıktı. Erdal Bakkal’ın bire bir aynısı yeni mekanda yapıldı ve böylelikle de çekimler başlayabildi.

Leyla ile Mecnun dizisinin izleyicilerle yeniden buluşması macerasında üst üste krizler aşıldı, ekibin oluşması ve çekimlerin başlaması hiç de kolay olmadı.