Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor!

Fox TV’nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni sezonda yine özel kanallar arasında en çok dizi yatırı yapan kanal olarak öne çıkacak gibi duruyor. Geçen sezon dizileri ile yer bulmakta bile sıkıntı çeken, bazı yapımları düşük performans gösterince hemen yayından kaldırarak hatalar da yapan Fox TV, yine aynı taktik ile yeni sezona hazırlanıyor.

Fox TV’nin farklı dizileri arasında Yalancı ile Mumları da dikkat çeken bir dram yapımı olarak öne çıkıyor. Güney Kore yapımı olan metresler dizisinin yerli uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için kurulan kadro çok iyi isimlerden oluşuyor. Henüz dizinin tüm kadrosu ortaya çıkmadı. Ancak ilk anlaşılan isimlerle bile dizi dikkat çekiyor.

Metresler dizisinde ilk anlaşma yapılan isimlerden birisi Ceren Moray oldu… En son televizyonda Öğretmen isimli dizide yerini alan Moray, dijital platformda ise Olağan Şüpheliler ve Ölüm Kime Yakışır isimli dizilerle gündeme geldi.

Fox TV'nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 2

Ceren Moray, özellikle Avlu dizisiyle hayranlarını mest etmişti. Moray, son yılların en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak öne çıkıyor.

Yalancı ve Mumları dizisi için anlaşma yapılan diğer isim ise Feyyaz Duman oldu. Kadın ve Baraj dizilerindeki yüksek performansı ile dikkat çeken Duman’ın tercihi yine Fox TV ekranı oldu.

Fox TV'nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 3

Bir başka dikkat çeken isim ise Yasak Elma’da canlandırdığı Zehra Argun karakteri ile kariyerinde adeta zıplama yaşayan Şafak Pekdemir oldu.. Ünlü oyuncu, başarılı geçen 4 sezonun ardından Yasak Elma dizisine veda etti ama aynı yapımcının Yalancı ve Mumları isimli dizisiyle anlaştı.

Fox TV'nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 4

Medyapım imzalı yeni dizide düşünülen isimlerden birisinin de Kuzey Yıldızı ile parlayan İsmail Demirci oldu… Henüz oyuncu ile anlaşma yapılmadı ama görüşmeler sürüyor.

Fox TV'nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 5

Burcu Gölgedar da Güneşi Beklerken ve Avlu dizileri ile dikkat çekmiş, Çukur dizisinde de kısa bir süre görünmüştü. Gölgedar ile de Yalancı ve Mumları isimli dizi için anlaşma yapıldığı gelen haberler arasında bulunuyor.

Fox TV'nin Yalancı ve Mumları dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 6