Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’in Alp Arslan dizisine hazırlık süreci çok sert olacak!

Fahriye Evcen’in Alp Arslan dizisine hazırlık süreci çok sert olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, kendisine gelen birçok teklif arasında bir dönem dizisi olan TRT1’in Alp Arslan isimli yapımını tercih etti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yenilenen kadro ve hikaye ile TRT1 ekranına dönecek hali Alp Arslan olacak…

Büyük Selçuklu devletinde Alp Arslan’ın oğlu Sultan Melikşah dönemi toplam 34 bölümde anlatıldı… Dizi sezon finali yaptı ama ikinci sezon Alp Arslan ismiyle yayınlanacak. Mehmet Özgür dışındaki tüm ekip de yenileniyor… Barış Arduç ile Alp Arslan karakteri için anlaşma yapılmıştı.

Ardından ise Akça Hatun karakteri için Fahriye Evcen ile görüşmeler yapıldı ve Emre Konuk, ünlü oyuncuyu ikna etmeyi başardı. En son 2017 yılında Ölene Kadar isimli dizide yer alan Evcen, 4 yıllık aranın ardından yeniden setlere dönüyor.

Ancak ünlü oyuncunun bu dönüşü hiç de kolay olmayacak. Şimdiye kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir rolde yer alacak olan Evcen’in dövüş dersleri alarak kendisini geliştirmesi gerekiyor.

Eşi Burak Özçivit’in Kuruluş Osman dizisindeki rolü için yaptığı özel çalışmaları şimdi de Fahriye Evcen yapacak…

Ramo dizisiyle öne çıkan M. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yapacağı dizi için Hollywood projelerinde görev alan Nomad isimli Kazak ekip ile anlaşma yapıldı. Daha önce farklı diziler için aynı ekip aksiyon dersleri vermişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre şimdi de aynı dersleri Fahriye Evcen alacak.

Evcen, eşi Özçivit gibi yine aksiyonu bol bir diziyle yeniden ekranlara dönüş yapacak.