Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisindeki Cengiz Bozkurt krizinin perde arkası ortaya çıktı!

Leyla ile Mecnun dizisindeki Cengiz Bozkurt krizinin perde arkası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve absürt komedi hikayesi ile de ekranda farklı bir yapım olarak hatırlanan Leyla ile Mecnun yeniden hayranları ile buluştu.

Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için dizinin haklarını TRT’den almasının ardından ekip ile yeniden anlaşma dönemi yaşandı. Bu süreçte en büyük problem Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt nedeniyle çıktı. Çünkü oyuncu yeniden dizide yer almak istemiyordu. O günlerde basında Leyla ile Mecnun krizi olarak nitelendirilen bu durumun arka planı bilinmiyordu.

Ancak dizinin setinde yıllar önce yaşanan bir olayın bugünlere kadar geldiğini gazeteci Birsen Altuntaş ortaya çıkardı. Leyla ile Mecnun dizisinin yıllar önce TRT1’de yayınlandığı dönemde sette bazı sıkıntılar çıktı.

İskender karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan’ın set ekibine kaba davranışlarda bulunduğu ve bu durumun ekip içinde kavgaya neden olduğu ortaya çıktı. Sette ekibe kötü sözler söylediği iddia edilen Ahmet Mümtaz Taylan’an Cengiz Bozkurt’un da tepki gösterdiği belirtiliyor.

Leyla ile Mecnun dizisindeki Cengiz Bozkurt krizinin perde arkası ortaya çıktı! 8

İddiaya göre, Cengiz Bozkurt rol arkadaşının bu tavırları nedeniyle bir daha onunla aynı sette çalışmama kararı aldı. Bu kararını yenileneceği dönemde de sürdüren Cengiz Bozkurt’un ikna edilmesi çok uzun sürdü.

Ali Atay, Serkan Keskin ve yönetmen Onur Ünlü’yü kırmak istemeyen Cengiz Bozkurt tekrar başlayan Leyla ile Mecnun ekibinde yer aldı. Ancak Ahmet Mümtaz Taylan ile hiçbir sahnede yer almama koşulunu da kabul ettirdi.

Leyla ile Mecnun dizisindeki Cengiz Bozkurt krizinin perde arkası ortaya çıktı! 9

İşte bu nedenle de İskender ile Erdal Bakkal’ın dizide bir sahnesi yok. Çekimlerde de iki oyuncunun yan yana gelmemesi için ekibin özel çaba harcadığı iddia ediliyor.

Exxen platformunda geri dönüşü ile ilgi gören Leyla ile Mecnun’un devamının çekilmesi kararı da alındı. Dizi ekibi geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya gelerek yeni dönem için çekimlere başladı.