Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Günaydın ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan Hücreler oyunu Ankara’da çok ilgi gördü!

Engin Günaydın ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan Hücreler oyunu Ankara’da çok ilgi gördü!

tarafından ker_def

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu ‘HÜCRELER’in ilk turnesi Ankara’da gerçekleşti. ‘HÜCRELER’ 4-5 Mart’ta iki gün üst üste Ankara Congresium sahnesinde ayakta alkışlandı.

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘HÜCRELER’in Ankara oyunları büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘HÜCRELER’ Ankaralı tiyatro severlerle buluştu.

‘HÜCRELER’in yeni oyunları ise 12,13,21,22 Mart ve 2,3 Nisan tarihlerinde Maximum Uniq Hall’de gerçekleşecek.

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyor. HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘HÜCRELER’ alkışlar eşliğinde sahnelenmeye devam ediyor.

Görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul’un hazırladığı HÜCRELER, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşuyor.