Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ikinci dizisi duyuruldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ikinci dizisi duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında altı sezon izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, yedinci sezonu için çalışmaları sürdürüyor. Dizinin başladığı günden bu yana yönetmenliğini Onur Tan yapıyor. İstikrarlı bir yapım olması ile bilinen atv dizisi, aynı ekip ile yıllardır birbirinden başarılı 199 bölüme imzasını attı.

Altı sezon boyunca salı akşamlarının en iyi yapımlarından birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, birçok kez birincilik elde etti. Onur Tan, bu birinciliklerin hepsinde en önemli pay sahiplerinin başında geliyor.

Dizinin yaratıcılarından birisi olarak Bahadır Özdener ismi de arka planda kalsa da hep dikkat çekmiştir. Senaryo konusunda da büyük destekleri olan Bahadır Özdener, artık sadece senaryo yazmıyor, aynı zamanda yapımcı kimliği de taşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ikinci dizisi duyuruldu! 9

Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB Yapım şirketi Star TV’nin çok güvendiği yeni dizisini hazırlayan şirket olarak dikkatleri çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki görevini sürdüren Bahadır Özdener ile Onur Tan ikilisi, şimdi de yeni dizinin başarısı için çaba harcıyor.

Onur Tan, Benim Hayatım isimli yapımın genel yönetmenliğini üstlendi. Orkun Çatak ise dizinin yönetmeni olarak sette işine devam ediyor. Ancak yapımın tüm konseptini belirleyen isim Onur Tan oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ikinci dizisi duyuruldu! 10

Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakteri ile öne çıkan Savaş Özdemir de oyuncu kadrosunda yer alıyor. atv’nin fenomen dizisinin başarılı 3 ismi yeni proje için farklı rollerle bir araya geldi.

Yapımcı Bahadır Özdener, oyuncu Savaş Özdemir ve genel yönetmen Onur Tan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra yeni diziyi başarıya ulaştırmak için ter dökecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ikinci dizisi duyuruldu! 11

Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin kaleme aldığı dizi bir dram yapımı. Dizi, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

Nilsu Berfin Yılmaz ile Genco Özak dizinin başrollerinde yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosunda da şu isimler bulunuyor: “Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek.”