Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’da büyük hasret bitti! Diziyle ilgili son dakika müjdesini Acun Ilıcalı verdi!

Leyla ile Mecnun’da büyük hasret bitti! Diziyle ilgili son dakika müjdesini Acun Ilıcalı verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların unutulmaz absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun’da büyük hasret nihayet bugün bitiyor. Yıllardır dört gözle dizisinin yeniden başlamasını bekleyen Leyla ile Mecnun hayranları bu gece en sonunda muratlarına eriyor. Leyla ile Mecnun’la ilgili son dakika müjdesini ise dizinin yayınlanacağı kanal Exxen’in sahibi Acun Ilıcalı verdi.

Leyla ile Mecnun dizisi yeni sezon ve yeni bölümleriyle bu gece Exxen kanalında yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşacak. Yaz aylarında Leyla ile Mecnun’un yeniden çekileceği haberi ortalığa yayılınca büyük bir heyecan yaratmıştı. Dizi öylesine büyük bir merakla bekleniyor ki sadece Leyla ile Mecnun için Exxen’e abone olduğunu söyleyen izleyiciler var.

Diziyle ilgili bir son dakika müjdesi de geldi. Exxen kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yoğun istek üzerine Leyla ile Mecnun’un yayının bir saat öne çekildiğini, bölümün saat 23:00’te yayınlanmasına karar verildiğini söyledi.

Leyla ile Mecnun'da büyük hasret bitti! Diziyle ilgili son dakika müjdesini Acun Ilıcalı verdi! 7

Leyla ile Mecnun’un yönetmeni Onur Ünlü, yaz boyunca sürdürdüğü çabalar sonucu dizinin eski kadrosunu aynen toplamayı başardı. Bu da izleyicinin heyecanını daha da artırdı. Dizinin yeni bölümlerinde Leyla’yı ise yeni neslin başarılı oyuncularından Deniz Işın’ın canlandırmasına karar verildi.

Exxen’den yapılan duyuruda dizinin 3 Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşacağı bildirilmişti. Onur Ünlü, dizinin ikinci sezonunun da yapılma ihtimalinin yüksek olduğunu ima etti.

Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür rol alıyor.