Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi İmkansız’a bomba bir transfer var!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi İmkansız’a bomba bir transfer var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u bir araya getirmeye hazırlanan Fox TV’nin yeni dizisi İmkansız için hazırlıklar devam ediyor. Dizi için oyuncu arama çalışmaları sürerken büyük bir hayran kitlesine sahip genç bir oyuncunun ekibe dahil olduğu öğrenildi.

Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı İmkansız isimli dizisi için hazırlıklar tam gaz sürüyor, dizinin çekimleri yakında başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosunu tamamlamaya çalışan yapım şirketi oyuncu kadrosu için genç bir yıldızla anlaştı.

Buna göre genç ve yakışıklı oyuncu Ozan Dolunay, İmkansız dizisinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’la birlikte rol alacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncunun yeni projesi fanları tarafından da heyecanla karşılandı.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yeni dizisi İmkansız'a bomba bir transfer var! 7

31 yaşındaki oyuncu ilk olarak Küçük Tatlı Yalanlar dizisiyle ekran dünyasına adım attı. Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza gibi dizilerde rol aldı ancak en büyük çıkışını Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cenk Karaçay karakteriyle yaptı.

Ozan Dolunay, Zalim İstanbul’un ardından İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol aldı. Ancak dizi kötü reytingler sonucu kısa sürede final yaptı. Genç oyuncuyu en son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izlemiştik.

İmkansız dizisi uzun süredir ekranlarda görünmeyen Hazal Kaya’yı yine hayranlarıyla buluşturacak. En son Benden Ne Olur isimli filmde ve Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol alan ancak her iki projesi de henüz yayınlanmayan Hazal Kaya, uzun süre sonra yeniden ekranlarda olacak.

Hazal Kaya yeni dizisinde, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan birisini canlandıracak.

Buğra Gülsoy’u ise en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlemiştik. Dizi sona erince uzun bir tatil yapan Gülsoy’un İmkansız dizisinin başrolünde yer alacağı söyleniyor. Yeni dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.