Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun’un yeni sezonunu bekleyenlere bir müjde daha!

Leyla ile Mecnun’un yeni sezonunu bekleyenlere bir müjde daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla ile Mecnun dizisi bir döneme damga vuran yapımdı. TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan ve fenomen olan dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Aradan geçen yıllara rağmen bu kitle dizinin yeniden yayınlanabileceği umudunu kaybetmemişti.

Sosyal medya ortamında da Leyla ile Mecnun dizisine çok fazla gönderme yapılan mesaj bulabilirsiniz. Son günlerde dizinin hayranları adeta bayram ediyor. Zira Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen için diziyi yeniden çekmek için tüm hakları satın aldı.

İşin içinde Acun Ilıcalı olunca zaten iyi bir proje çıkmama ihtimali yok. Zira her türlü fedakarlıktan kaçınmayacağını eski kadroyu tekrar bir araya getirme hedefiyle de Ilıcalı ortaya koydu.

Peki Leyla ile Mecnun dizisindeki müjde ne? Gelen bilgiler dizinin Sonbaharda Exxen platformunda hayranlarla buluşabileceğine işaret ediyor. Zaten hazır bir izleyici kitlesi bulunan dizi, Exxen’in de en etkileyici yapımlarından birisi olursa şaşırmayın.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Leyla ile Mecnun hayranlarını mutlu eden bir yazı kaleme aldı. Koloğlu, şöyle yazdı: “Exxen’in tartışmasız en büyük bombası ‘Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinin tam kadroyla yeniden çekilecek olması… ‘Kült’ dizinin kemik izleyicisi var. Böyle projeler unutulmuyor. Büyük bir hazırlık yapılıyormuş. Peki ne zaman yayında olacak? Günü ve saatini şimdiden kestirmek mümkün değil tabii ki. Ama bir zamanı var. Kulağıma gelen, önümüzdeki sezon başı… Yani sonbahar diyelim.”

Leyla ile Mecnun nasıl bir diziydi?

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunu bekleyenlere bir müjde daha! 2

Ali Atay ve Ezgi Asaroğlu’nun başrölü paylaştığı ‘Leyla ile Mecnun’ dizisi yayımlandığı dönemde hem çok sevildi hem de reyting rekorları kırdı.

Unutulmaz diziler arasına giren dizi her kesime hitap etmişti. Sımsıcak hikayesiyle izleyenler Mecnun’da gençlik aşkını, İsmail Abi ile saflığını, Erdal Bakkal’la yaramazlığını, Ak Sakallı Dede’de umutlarını gördü.

Leyla ile Mecnun hakkındaki tüm bilgileri bulabileceğiniz araştırma haberimiz için lütfen tıklayınız…