Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolündeki Kızıl Goncalar siyasi içerikli bir dizi görüntüsü veriyor!

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolündeki Kızıl Goncalar siyasi içerikli bir dizi görüntüsü veriyor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti isimli dizide muhafazakar ve seküler yaşam tarzlarına yönelik olarak önemli dokunuşlar sergileyen yapımcı Faruk Turgut, şimdi de siyasi olarak nitelendirilebilecek bir hikayeyi izleyicilere sunuyor.

Gold Film’in sahibi olan Faruk Turgut’un Kızılcık Şerbeti dizisinde elde edilen başarının ardından Özcan Deniz ve Özgü Namal gibi çok etkili iki ismi ikna etmesi önemli bir gelişme oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi muhafazakar bir kimliği olan ve laikliğin de fazlasıyla öne çıkartılacağı bir hikaye olarak dikkatleri çekiyor.

Ömer isimli dizi ile Star TV’nin de bu anlamda önemli bir örnek ortaya koyduğunu belirtmek lazım.

Hem Kızılcık Şerbeti hem de Ömer dizileri izleyicilerden güçlü bir karşılık buldu. Bu durumun Kızıl Goncalar isimli projede de gerçekleşmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, “Ülkemiz siyasi anlamda çok hareketli ve bol senaryosu olan bir ülke. Senaryoları hala ilginç örnekleri ile üretmeye de devam ediyor. Son 20 yılın içinden mesela ne konular çıkar. Zengin oğlan fakir kız dram ve entrikaları sarmalının içinden çıkmanın bir yolu bekli de bu ‘sos’ ile işlenmiş diziler oldu. ‘Kızıl Goncalar’ da bu yeni formatın ürünü” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Sorumluluklar taşıyan bir hikaye olarak dikkat çeken Kızıl Goncalar projesinde Levent isimli laik doktor karakterinde Özcan Deniz izleyicilerin karşısına çıkacak.

Objektif bir hikaye vaat eden, doğruları ve eleştirileri izleyicilere tarafsız bir şekilde sunması beklenen Kızıl Goncalar dizi projesi için yapımcı Faruk Turgut’un şu sözleri de dikkat çekiyor: “İnsanların merak ettiği enteresan yapıların sorgulandığı ve bu yapılara ciddi eleştiriler getirdiğimiz bir iş olacak.”

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolündeki Kızıl Goncalar siyasi içerikli bir dizi görüntüsü veriyor! 7

Sina Koloğlu, Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili paylaşımında içinde aşk da olan bu hikayenin önemine işaret etti.

Meryem ismindeki karakterde Özgü Namal, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış olacak.

Doktor Levent ile Meryem’in hikayesinin geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi bekleniyor.

Levent’in çocukları üzerinden başlayan hikaye, Meryem ile Levent’i çok farklı bir noktaya sürükleyecek.

Sina Koloğlu diyor ki, “Bizde sınıf mücadelesi yerini kimlik mücadelesine teslim ettiği için ‘siyasi’ diziler de, bu modaya uyuyor.”