Ana sayfa Sosyal Medya Madem Hekimoğlu final yapacak, bari bu son isteği yapın!

Madem Hekimoğlu final yapacak, bari bu son isteği yapın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hekimoğlu dizisinde son 2 bölüm kaldı. Salı günü 49. bölümü yayınlanacak olan Kanal D dizisinden geriye sadece 1 bölüm kalacak. Ateş ile İpek karakterleri en çok beğenilen dizi çiftlerinden birisiydi. Ancak senaristler bu ikiliyi bir türlü birbirine yaklaştırmadı.

Dizinin hayranlarının senaristlerden son bir isteği var. Madem dizi bitecek, Ateş ile İpek yakınlaşması yaşanarak bitsin diye bir talep geliyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu iki karakterin birbirine çok yakıştığını ve en azından Hekimoğlu’nun finalinde bir yakınlaşma yaşanmasını arzu eden birçok izleyici var.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan ikilisinin başarılı performansları ile taçlandırdıkları Ateş ve İpek arasında bir yakınlaşma olur mu bilinmez ancak izleyicilerin senaristlerden son isteğinin bu olduğunu belirtebiliriz.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu durumun twitter ortamında sıklıkla paylaşıldığına işaret eden bir yazı kaleme aldı. Koloğlu, “Bu ikiliyi pek bir yakıştırdılar. E hafif bir flört havası da zaman zaman yaşanmadı değil. Benim kulağıma gelen böyle bir durumun orijinalinde olmadığı ve yapımcısının orijinal metne sadık kalınması yönünde çok titiz davrandığı… Şahsen böyle bir son bölüm görmek isterim. En azından askıda bile kalsa, bir tekrar yakınlaşma olabilir” diye yazdı.

Hekimoğlu dizisinin 11 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 49. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.