Ana sayfa Dizi Haberleri Magarsus dizisi sezon finaliyle izleyicilerine veda etti

Magarsus dizisi sezon finaliyle izleyicilerine veda etti

tarafından ker_def

luTV’nin yayınlandığı ilk gün itibariyle ilgiyle takip edilen orijinal dizisi Magarsus sezon finali bölümü 21 Eylül perşembe akşamı izleyicilerle buluştu.

Tüm Bölümler BluTv’de yayınlanmakta olan diziye yönelik olarak çok olumlu yorumlar yapıldı. Sosyal medya ortamında birçok izleyici son yıllarda yapılmış en başarılı yapımlardan birisi olarak Magarsus dizisini gösteriyor.

Adana’daki bir antik kenttin ismini alan dizinin başrollerinde Berkay Ateş, Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar yer aldı.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı. Magarsus, tüm bölümleriyle BluTV’de yayında.

EN BÜYÜK SAVAŞI BAŞLADI

Magarsus’un en büyük savaşı başlamıştır. Çünkü Magarsus’ta tarih tekerrürden ibarettir ve Magarsus’un iki prensi yine karşı karşıya gelmiştir. Bu savaşın ortasında Tansu, ailesi ve Sarıbahçe arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.