Ana sayfa Sosyal Medya Magarsus dizisi için Blu TV’den çok önemli youtube kararı

Magarsus dizisi için Blu TV’den çok önemli youtube kararı

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin orijinal dizisi Magarsus’un birinci bölümü, BluTV YouTube kanalında yayınlandı. Diziyi merak edenler için bu önemli bir karar olarak gözüküyor.

Berlin TV Series Festivali’nden En iyi Kast ödülü olan “Stellar Cast Ödülü” alan Magarsus, BluTV’nin ardından birinci bölümüyle BluTV Youtube kanalından izleyebilirsiniz. Aşağıdaki videodan dizinin ilk bölümünün heyecanını siz de yaşayabilirsiniz.

Magarsus’da Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrolleri paylaşırken, genç oyunculara usta oyuncu Ercan Kesal da eşlik etti.

Ercan Kesal’ın Kurak Tarım’ın kurucusu Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırdığı Magarsus’da Berkay Ateş, Halil Kurak’ın yeğeni, aynı zamanda sağ kolu Beton’u, Çağlar Ertuğrul ise fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor. Merve Dizdar ise Halil Kurak’ın Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarımı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’yu canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı.